Doordebenen is vandaag jarig: 13 jaar!

0
603
Doordebenen voetbalblog jarig 13 jaar

Het is inmiddels precies 13 jaar geleden dat het allereerste voetbalblog van Nederland was opgericht (21-03-2008). Vandaag is dus de dag dat Doordebenen weer een jaartje ouder is geworden. Doordebenen is inmiddels een volwaardige puber en eerlijk gezegd voelen we ons soms ook wel een beetje zo.

Verjaardagspanna’s

Wie jarig is trakteert, dus hierbij trakteren we jou op een compilatie mooie panna’s. Kijk en geniet!

Doordebenen Toen & Nu

In 2008 was Doordebenen ontstaan met het doel om voetbal op een leuke en interessante manier te benaderen. Toen al werden specifieke voetballers als Gorgi Hristov en Faustino Asprilla (velen zullen nu denken: wie?) toegelicht. Ook wist Doordebenen in 2008 al dat Luka Modric een grote speler zou worden. Ja echt, kijk maar hier. Dat we dachten dat hij voor Barcelona (zijn droomclub als jonge voetballer) zou spelen is dan wel weer ironisch.

Voetbal met humor benaderen: dat zullen we altijd blijven doen. Dat is waar ons voetbalblog voor staat. In 2008, en nu ook. Daar nemen we jullie graag in mee!

De weg naar 14 jaar

Wat zijn wij eigenlijk van plan? Waar wilt Doordebenen zijn op 14-jarige leeftijd?

  • Hopelijk zonder al te veel puisten.
  • Een nog groter voetbalportaal voor alle voetbalnerds.
  • Een plek waar alle voetballiefhebbers samenkomen.
  • 1 jaar ouder en wijzer!

We willen iedereen die ons voetbalblog volgt bedanken! Wij hebben grote plannen en willen de website uitbreiden naar een plek waar je voor echt alles rondom voetbal terecht kan. Heb je ideeën voor Doordebenen.nl, dan ontvangen we die graag. Zo kunnen wij de website blijven verbeteren.

Doordebenen gaat aan de kinderchampagne en chips!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here