BRIGHT Lichtgevende Voetbal

0
3576
BRIGHT lichtgevende voetbal en Doordebenen.nl

Je ziet het steeds meer op de straten, voetbalvelden en pleintjes terugkomen: een lichtgevende voetbal. Nu we langzaamaan weer buiten mogen sporten en weer mogen gaan voetballen maar de donkere avonden nog lang niet achter ons liggen, is een lichtgevende voetbal een echte must have. En wij van Doordebenen vinden de nieuwe lichtgevende voetbal van BRIGHT helemaal bijzonder. Lees hieronder meer over de BRIGHT lichtgevende voetbal en scoor je eigen bal!

Wat is een “lichtgevende voetbal?”

Een gewone voetbal kennen we allemaal wel, en we hebben zo allemaal onze voorkeuren. De één wil liever een Derbystar en de ander juist de originele Champions League bal. Maar sinds kort is er dus ook de lichtgevende bal. Deze reflecteert licht. Je merkt vooral hoe vet het is wanneer je foto’s en filmpjes maakt van de bal.

Waarom de lichtgevende voetbal van BRIGHT?

Wat maakt de lichtgevende bal van BRIGHT nou zo bijzonder?

  • Het ziet er ontzettend vet uit wanneer je filmpjes en foto’s van de bal maakt. Of je dit nou in je vriendengroep, op social media of waar dan ook wilt delen, met de BRIGHT voetbal gooi je zeker hoge ogen.
  • De bal is van uitstekende kwaliteit en is het gemaakt voor straat- en gras voetbal. Er is veel tijd gestopt in het optimaliseren van de bal en dit is terug te zien in de kwaliteit.
  • Je kunt de bal zowel binnen als buiten gebruiken!
  • De bal is net zo groot als een standaard voetbal, namelijk maat 5. Dat betekent dat de BRIGHT lichtgevende voetbal voor iedereen geschikt is.

Je kunt de BRIGHT lichtgevend voetbal nu direct bestellen. Klik hier en scoor je eigen bal!

De BRIGHT bal getest door Doordebenen

De BRIGHT lichtgevende voetbal in actie zien? BRIGHT heeft ons de bal opgestuurd (bedankt!), zodat wij deze zelf kunnen testen. Zie hieronder ons YouTube filmpje met een aantal filmpjes & foto’s.

Over BRIGHT Sports

BRIGHT heeft de lichtgevende voetbal ooit bedacht omdat ze zelf iedere keer dat het donker werd geforceerd werden om te stoppen met voetballen omdat ze de bal niet meer zagen. De missie van BRIGHT Sports werd hiermee al snel duidelijk: “Laat je niet tegenhouden door het donker om te doen wat jij leuk vindt, namelijk: Sporten”.

BRIGHT heeft er dag en nacht aan gewerkt en vele malen getest om het juiste materiaal te vinden en uiteindelijk werd vorig jaar het eerste echt prototype geproduceerd. Met deze unieke bal werd er een duidelijk begin gemaakt aan hun creatieve doel om de sportmarkt te innoveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in