Het verhaal van: Antonio Cassano

7
1339
antonio-cassano

antonio-cassano

Onlangs is de autobiografie verschenen van een enfant terrible, Antonio Cassano. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat hij het zelf geschreven heeft dus laten we het een biografie noemen. Hierin doet hij een boekje open over zijn oud-trainers, auto’s, zijn seksleven en zijn vroegere toekomstperspectief. Dico Tutto, ik vertel alles.

Carrièreverloop

Tegenwoordig speelt hij bij Sampdoria en hiervoor bij Bari, AS Roma en Real Madrid. Bij de twee laatstgenoemde clubs ging hij met ruzie weg. Hij vertelt onder meer dat hij in de goot beland zou zijn als hij geen voetballer was geworden. “Ik was arm maar ik hoefde desondanks nooit te werken om de doodeenvoudige rede dat ik gewoon niets kon”. Als hij in 1999 niet die goal had gemaakt tegen Inter was hij nu een dief of een ander soort crimineel geweest, geeft hij grif toe.

Schoolvoorbeeld

Trots laat hij weten op school een fenomeen geweest te zijn. Niemand haalde zoveel tweeën als hij. Maar liefst zes keer is hij blijven zitten. Rekenen gaat hem blijkbaar wel goed af: “Ik heb zeventien jaar als een arme sloeber geleefd en negen jaar als een miljonair. Over acht jaar is er een balans.”

Goede band met coaches

Over zijn oud-coaches laat hij zich weinig vleiend uit. Vooral Spaletti en Capello moeten het ontgelden. Er is maar een coach in zijn leven met wie hij geen rottigheid heeft gehad: Fascetti.
Tegen AS Roma trainer Spaletti zei hij dat hij niet meer dat incompetente stelletje van Udinese aan het trainen was maar nu trainer was in het huis van Cassano. Ook topcoach Capello krijgt een flinke veeg uit de pan. Nadat deze hem de hele tweede helft heeft laten warmlopen schreeuwt Cassano hem toe dat hij nog nepper is dan Monopoly geld. Over Del Neri vertelt hij dat de coach geen flauw idee had waar hij over sprak.

Trouwe hond

Hij heeft vier serieuze relaties gehad “Vier vriendinnen in elf jaar is niet bijzonder veel”. “Daartegenover staat dat ik hier en daar ook wat slippertjes heb gehad. Laten we zeggen dat ik met ongeveer 600 a 700 vrouwen heb geslapen”. Cassano, de tuinkabouter die vroeger met zijn gezicht in de brandnetels gevallen lijkt te zijn, beweert met meer dan 600 vrouwen geslapen te hebben (van wie twintig uit de showbizzwereld). Nou, zo lust ik er nog wel een paar. Zie je het voor je? Die grindtegel van amper twee turven hoog, in bed met al die mooie vrouwen die je altijd op RAI Uno ziet. Ik geloof geen bal van dit deel van het boek. Hij vervolgt: “Vaak heb ik goede wedstrijden gespeeld nadat ik seks had. De zondagochtend voorafgaand aan de 4-0 overwinning van AS Roma op Juve had ik bijvoorbeeld nog seks met een van de vele vriendinnen die ik had op dat moment. In Madrid was het nog makkelijker omdat ik daar in een hotel verbleef. Ik kon daar ’s nachts gewoon iedereen uitnodigen. Een ober was een vriend van mij. Zijn taak was het om me drie croissants te brengen nadat ik seks had gehad. Hij bracht dan de croissants naar boven en ik gaf hem de dames weer mee terug naar beneden. Seks en eten, een perfecte nacht voor mij”.

7 REACTIES

 1. Deze voetballer is geniaal, zo lopen er geen 2 rond op de nederlandse velden. Hij is uniek, technisch hoort hij thuis bij de ronaldo’s en de ronaldinho’s van deze eeuw.

  Lippi mitt a Cassan!

 2. Hij heeft helemaal wel met 700 vrouwen gedaan, je bent gewoon jaloers op hem. Hij is een hele goede voetballer. Ook al was hij crimineel? Iedereen moet overleven in deze harde wereld.

 3. Zoals je nu hebt kunnen zien is Cassano een geniale voetballer.
  Je hebt mogen genieten van de wedstrijd tegen DL.
  En dat huilen duidt alleen op een winnaars mentaliteit.

  Arnold Schwarzegger huilde de hele nacht toen hij een wedstrijd had verloren van Frank Zane.
  Een tijd later had hij hem alsnog verslagen.

  Dit zijn volhouders.
  Emoties horen daarbij.

  Ik zie liever dit soort jongens dan die dooie dienders die zichzelf zogenaamd beheersen.
  Maar van binnen toch stiekum koken.
  Valse mentaliteiten.
  Daar barst het van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here