Van Gaal – Homme – Kroos Lookalike

0
1912
Van Gaal - Homme - Kroos Lookalike

Het was hoogste tijd voor een nieuwe lookalike, vonden wij bij de redactie van Doordebenen. Een lezer dacht hetzelfde, gezien hij ons een Josh Homme – Kroos lookalike stuurde. Zelf vonden we de frontman van Queens of the Stone Age ook aardig op Van Gaal lijken. Voilà: Een Van Gaal – Homme – Kroos lookalike!

Hoewel Homme en Van Gaal qua uiterlijk broers kunnen zijn, blijken ze als persoonlijkheden aardig te verschillen. Louis is, zover we weten, altijd trouw geweest aan Truus van Gaal. Hun relatie ziet er prima uit. Dat terwijl Josh Homme’s familie vrij recent nog om een contactverbod tegen hem vroeg. Ook beschuldigen ze de muzikant van mishandeling. Eerder hebben zowel Homme’s ex-vrouw als hij zelf trouwens al eens een contactverbod tegen elkaar aangevraagd.

Zoals uit de afbeeldingen te zien, lijkt Homme ook aardig op Toni Kroos. Zie onder andere hun kapsel, ogen en mond. Helaas is de Duitse middenvelder niet echt fan van Homme’s muziek. Als favoriete zangers noemde hij namelijk onder andere Ed Sheeran en Robbie Williams.

Alle drie de mannen zijn grootheden op hun eigen terrein. Louis is een meesterlijke trainer, Toni een fantastische voetballer en Josh, als een van de bekendste namen in de rock genre, natuurlijk een grootse muzikale talent.


Ken je zelf een leuke lookalike met voetballers? Deze kun je naar ons sturen via panna@doordebenen.nl!

De volgende afbeeldingen zijn gebruikt:

Van Gaal: Paul blank, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons
Homme: Rama, CC BY-SA 2.0 FR, via Wikimedia Commons
Kroos: Антон Зайцев, CC BY-SA 3.0 GFDL, via Wikimedia Commons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here