Cavani en Tarzan Lookalike

0
3664
cavani-tarzan-lookalike

Aan een liaan slingeren doet Edinson Cavani nog net niet, maar wat lijkt de Uruguayaan op Tarzan. Cavani en Tarzan hebben vooral hetzelfde type haar (lang en onverzorgd) en dit mag voor Cavani zeker geen compliment worden genoemd. Ook de blik in Cavani z’n ogen doet veel denken aan een man die is opgegroeid in de jungle: ‘een beetje verwilderd en altijd op zoek naar prooi’. Het is dan ook niet gek dat Cavani een geboren afmaker is en voor meerdere topclubs heeft gespeeld.

‘El Matador’ doet dus al geruime tijd mee in het profvoetbal. Hij begon zijn carrière bij Palermo en ging vervolgens via Napoli naar het Franse PSG.
In 2020 ging Cavani van PSG naar Manchester United en hij doet het goed in Manchester. Met 6 doelpunten en twee assist in 17 wedstrijden lijkt het alsof hij qua statistieken matig presteert, maar in de wedstrijden is hij vaak een missing link. Een ‘echte’ spits die Manchester United na het vertrek van Zlatan niet echt meer gehad heeft.

Cavani is inmiddels al 34 jaar en denkt misschien al aan wat hij na zijn profcarrière gaat doen. Zal hij al gedacht hebben aan een hoofdrol in Tarzan 2?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here