Voetbalreis boeken, waar let je op?

0
713
voetbalreis-boeken

Nederland is een echt voetballand. Omdat het niveau in de Nederlandse Eredivisie niet altijd even hoog is en de buitenlandse competities erg aantrekkelijk zijn, gaan Nederlanders steeds vaker op voetbalreis. Ook de beleving in veel prachtige buitenlandse stadions is een reden om een voetbalreis te maken. Maar wanneer je een voetbalreis boeken gaat, waar let je dan op? Wij laten het je in deze blog zien. Lees dus snel verder!

Aandachtspunten: voetbalreis boeken

Bij het boeken van een voetbalreis komen veel dingen kijken. Allereerst is het natuurlijk handig om voor jezelf uit te zoeken welk land, stad, competitie, club, stadion of wedstrijd je wilt bezoeken. Vervolgens zijn er nog wel flink wat aandachtspunten waar je goed op moet letten bij het boeken van voetbalreizen:

  • Complete voetbalreis?
  • Luchthavens
  • Zitplaats in het stadion
  • Garanties

Complete voetbalreis?

Bij een voetbalreis boeken zul je goed moeten kijken of je een complete voetbalreis boekt of niet. Een complete voetbalreis is een reis waarin alles al geregeld is. Bij het boeken van deze reis zit het wedstrijdticket, de vlucht en de accommodatie inbegrepen. Hier hoef dan je verder geen aandacht meer aan te besteden. Het kan ook zo zijn dat je enkel een wedstrijdticket boekt. In dat geval zul je zelf voor een vlucht of vervoer en accommodatie moeten zorgen.

Luchthavens

Mocht je bij een complete voetbalreis per vlucht naar je voetbalwedstrijd gaan, dan is het goed om te kijken over welke luchthavens de vlucht gaat. Voor iemand die uit Groningen komt is het natuurlijk niet heel fijn om vanaf Eindhoven Airport te moeten vliegen. Let hier dus altijd goed op!

Zitplaats in het stadion

Een voetbalreis boeken doe je vaak tegen een zo laag mogelijke prijs. Bekijk wel altijd goed waar in het stadion je zit. Een lage prijs voor een voetbalreis kan leuk klinken, maar je wilt natuurlijk wel iets kunnen zien van de wedstrijd. Misschien is iets meer betalen voor een betere plek in het stadion dan verstandiger, maar deze afweging laten wij volledig bij jou.

Garanties

Wij adviseren altijd om goed te bekijken welke garanties je hebt. Er kunnen een hoop dingen misgaan tijdens de reis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende problemen:

  • De wedstrijd kan verplaatst worden.
  • De vlucht kan geannuleerd of vertraagd worden.
  • De accommodatie kan dubbel geboekt zijn.

Om zulke problemen te voorkomen zul je bij een voetbalreis boeken altijd goed naar de garanties moeten kijken. Bekijk daarom altijd goed de voorwaarden waar je tegen verzekerd bent als je een verzekering afsluit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here