Gratis wedden op voetbal, is het mogelijk?

0
1995
Gratis-wedden-op-voetbal

Wij Nederlanders houden van gratis en al helemaal al krijgen we gratis geld dat we kunnen inzetten om nog meer geld te maken. Veel bookmakers spelen daarom ook hierop in door gratis weddenschappen aan te bieden voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Hierdoor wordt het maken van voetbalweddenschappen ook aantrekkelijker voor de consument. Gratis wedden op voetbal is dus mogelijk, maar wat houdt het nou precies in en hoe kun je dit het beste gebruiken? Dat leggen we je volledig uit in dit artikel!

Hoe kun je gratis wedden op voetbal zonder storting?

Als eerste is het de bedoeling dat je een wed account hebt aangemaakt, mocht je dit nog niet hebben gedaan. Ons advies is om daarna je aan te melden voor acties bij de bookmaker waar je een account hebt. Op deze manier blijf je direct op de hoogte van alle acties van combi boosts of Free Bets bij bijvoorbeeld TOTO of Unibet. Deze 2 bookmakers stunten vaak met 5 & 10 euro Free Bets. Deze kun je vervolgens inzetten op wedstrijden naar keuze. Voorspel je de wedstrijden goed met je Free Bet, dan krijg je de winst minus het in te zetten bedrag dat je hebt gekregen: de Free bet.

Tactiek voor gratis wedden op voetbal?

Is er een tactiek voor wedden op voetbal met Free Bets? Wanneer je een Free Bet weddenschap maakt en vervolgens annuleert, dan krijg je je Free Bet niet terug. Wees daarom voorzichtig en beslis goed op welke wedstrijd(en) je je Free Bet wilt inzetten. Voor de rest is er niet zo’n tactiek voor gratis wedden op voetbal. Net als dat je je eigen geld inzet op wedstrijden doe je dat ook met de Free Bets. Wel kun je bijvoorbeeld spelen met een hoger risico, aangezien je geen verlies kan maken met de Free Bet. Heb je bijvoorbeeld een 5 euro Free Bet, dan zou je voor een grotere winstmarge kunnen gaan door te kiezen voor hogere quoteringen.

Zijn er nadelen verbonden aan gratis wedden op voetbal?

Gratis wedden, het klinkt natuurlijk leuk. Het zou echter te makkelijk zijn als iedereen probleemloos gratis zou kunnen wedden. Bookmakers profiteren daar niet van. Free / gratis worden voornamelijk gebruikt zodat jij actief weddenschappen gaat plaatsen. Uiteindelijk wilt de bookmaker uiteraard dat ook jij geld gaat inzetten. Houd hier dus rekening mee.

Daarnaast kan je meestal met weinig geld gratis weddenschappen op voetbal plaatsen. Free bets met hoge bedragen zijn niet gebruikelijk.

Combinatie met andere bonussen mogelijk?

Free Bets zijn niet mogelijk in combinatie met andere bonussen of kortingen. Je zal ze dus afzonderlijk moeten inzetten. Mocht je nog een vraag hebben over gratis wedden of over voetbalwedden in het algemeen, neem dan gerust contact of bekijk onze voetbalwedden pagina!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in