Nieuwe website voor live voetbal uitslagen!

0
1719

Sinds kort bestaat er een nieuwe website voor live voetbal uitslagen: Voetbal Vandaag. Op deze website zie je een compleet en handig overzicht van het voetbal van vandaag (uiteraard), maar ook morgen en deze week. Kortom; een compleet wedstrijdprogramma van alle competities die in Nederland worden uitgezonden waarop alle live uitslagen en tussenstanden worden bijgehouden. In dit artikel geven we meer informatie over deze website.

Waarom Voetbal Vandaag?

Op Voetbal Vandaag kun je alle live voetbal uitslagen volgen die er op dat moment gespeeld worden zonder dat je last hebt van vervelende reclames of pop-ups. Op de website worden alle voetbaluitslagen bijgehouden inclusief wedstrijdverloop, doelpuntenmakers en andere gebeurtenissen zoals gele en rode kaarten. Ook de wedstrijden die al eerder gespeeld zijn in het seizoen zijn terug te vinden.

De Eredivisie pagina is zo’n competitie pagina waarop je alles terug kan vinden. Bij Voetbal Vandaag worden naast de gewone uitslagen ook unieke statistieken bijgehouden. In welk team pakt jouw team de meeste punten, doen ze dat in de thuiswedstrijden of juist bij uitwedstrijden? Er zijn ook competitie pagina’s van de Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 en zelfs de Amerikaanse Major Soccer League. Op al deze pagina’s kun je de gewone uitslagen en unieke statistieken terug vinden. Voor de echte voetballiefhebber ideaal!

Belangrijke Eredivisie statistieken

Om nog maar even door te gaan op de Eredivisie: op de website zijn ook belangrijke Eredivisie statistieken te vinden. Hier staat niet alleen informatie over de (live) uitslagen, maar ook over de stand en het programma. Ook zie je statistieken zoals vorm en topscorers.

We volgen in Nederland natuurlijk vooral de Eredivisie, waardoor het fijn is dat al het bovenstaande op één pagina te vinden is.

Statistieken op unieke wijze

Overigens belooft Voetbal Vandaag statistieken op een unieke wijze te brengen. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde AI om voetbalstatistieken op een unieke en diepgaande manier te tonen. Op de Facebookpagina worden alvast updates en sneak previews gegeven.

Voetbal op tv

Verder is er een overzicht van alle tv-providers waarop wedstrijden te zien zijn in Nederland en België. Hier is onder andere te vinden welke provider het goedkoopste pakket heeft en welke competitie per provider worden uitgezonden.

Daarnaast zijn alle exclusieve aanbiedingen van de providers terug te vinden op de site. In het overzicht staan onder andere providers die competities zoals de Eredivisie, Premier League, Bundesliga, La Liga en de Serie A aanbieden.

Online streams

Naast het voetbal op tv heeft Voetbal Vandaag ook een overzicht van de livestreams die je kunt volgen voor jouw favoriete competitie. Dit scheelt een hoop zoekwerk naar goede livestreams op het internet. Veel handiger dan online illegale streams volgen waarbij zomaar pop-ups en virussen in je computer of smartphone worden verspreid.


Al met al is Voetbal Vandaag een handige website voor (informatie over) voetbal kijken, uitslagen & de Eredivisie. Wel zo handig om te zien of Ajax er nog eens 13 inschiet of om snel even te checken hoeveel je favoriete club speelt terwijl je zelf een wedstrijd hebt op de zondagmiddag. Neem zeker een kijkje! Het betreft nu nog een demo. De website zal in oktober in volle glorie online gaan. We zijn benieuwd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here