De meest populaire trainingspakken onder jongeren

0
2615
trainingspakken-jongeren

De meeste jongeren lopen het liefst in kleding die comfortabel zit, maar wel in mode die karakter uitstraalt. Tegenwoordig zijn trainingspakken wat dat betreft een echte modetrend. Het is allang niet meer zo dat je alleen een trainingspak aantrekt om te gaan sporten. Ook in je vrije tijd mag je er in gezien worden. Ontdek hier wat de meest populaire trainingspakken onder jongeren zijn van verschillende merken en voetbalclubs.

1. Black Bananas trainingspakken

Black Bananas trainingspakken behoren tot de populairste trainingspakken onder jongeren. Het is een Nederlands merk dat in korte tijd omarmd is en waarvan de populariteit tot grote hoogte is gestegen. Dat is onder meer te danken aan bekende Nederlanders die voor dit modemerk kozen en aan festivals waar het merk opdook. Black Bananas trainingspakken kenmerken zich door een combinatie van streetwear en casual sportwear. Naast dat de kleding heel lekker zit, loop je er ook nog eens fantastisch bij.

2. Emporio Armani trainingspakken

Emporio Armani staat bekend als luxe en stijlvol modemerk en deze kenmerken zijn eveneens van toepassing op de trainingspakken. Bovendien zorgen deze kenmerken ervoor dat de trainingspakken van Emporio Armani populair zijn onder jongeren. Kijk maar eens op straat en als je een groep jongeren ziet, is de kans groot dat er een van hen een Emporio Armani trainingspak draagt. De kwaliteit van deze mode is ook nog eens uitstekend.

3. OWWW trainingspakken

OWWW is een merk dat sterk in opkomst is en waar al veel jongeren een trainingspak van hebben aangeschaft. De populariteit is onder meer te danken aan de looks, maar zeker ook aan de betekenis van dit merk. Zo staat OWWW als afkorting voor Once We Were Warriors en dat toont een strijdlustige en krachtige mentaliteit aan. Precies wat je nodig hebt om je doel in het leven te bereiken en karakter uit te stralen.

4. Trainingspakken van voetbalclubs

Jongeren lopen ook graag in trainingspakken van voetbalclubs. Er zijn een aantal trainingspakken van voetbalclubs extra populair. Een voorbeeld daarvan is het trainingspak van Manchester United, maar ook het trainingspak van Barcelona is populair. In Nederland hangt het natuurlijk af van waar de jongeren wonen om in een populair trainingspak te lopen. Bijvoorbeeld in een trainingspak van Ajax voor jongeren in Amsterdam en een trainingspak van Feyenoord voor jongeren in Rotterdam. Zo is het onder jongeren in Eindhoven populair om in een trainingspak van PSV te lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in