Hallo goede deal, dag goede voornemens

0
696
Voetbal op de bank

Ieder jaar neem ik me in de zomer voor om in het nieuwe seizoen minder voetbal te gaan kijken. Ik stel me dan altijd voor om mijn tijd nuttig te gaan besteden door bijvoorbeeld meer te sporten, vrijwilligerswerk in het bejaardentehuis te doen, meer boeken te lezen, een online opleiding te volgen, oude vrouwtjes te helpen met oversteken, vluchtelingen te helpen met Nederlands, vaker naar mijn schoonouders te gaan, mijn memoires te schrijven, de plinten in de woonkamer een kwartslag te draaien of zelf paddenstoelen te kweken.
Kortom, geen tijd meer verdoen met op de bank liggen en voetbal kijken.

De werkelijkheid blijkt ieder jaar weerbarstig. Tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren. Maar hoe kan het ook anders? Ze maken het je zo moeilijk om al het spektakel van de Eredivisie 2019 links te laten liggen.

Met internet & TV bij KPN, heb je driedubbel winst te pakken. Je mag dan immers gratis een tv-pakket uitkiezen zoals het FOX Sports Pakket. Dat betekent dus gratis alle Eredivisiewedstrijden kijken! Daar gaan al mijn goede voornemens!
Zij van KPN maken het toch gans onmogelijk om niet naar de eredivisie te kijken?

Zoals bekend houdt slecht 33% van de mensen zijn goede voornemens vol. Ik zit duidelijk bij de resterende 67%. Ik geef het op met mijn goede voornemens en geef me weer volledig over aan het spektakel dat Eredivisie heet. Zeg nou zelf, kwalitatief laat het soms te wensen over maar de Eredivisie staat bol van spanning en verrassingen. Wie had er nu bijvoorbeeld verwacht dat Vitesse bovenaan zou staan? Wie had er verwacht dat Dest ineens in de Ajax basis speelt? Wie had er voorspeld dat Beugelsdijk nog geen enkele gele kaart heeft gescoord?

Komend jaar geef ik me dus gewoon weer over aan mijn TV, joggingbroek en bank. Jammer voor de oude vrouwtjes en schoonouders. Jammer voor mijn Olympische ambities, dan maar dik. Deze onweerstaanbare deal laat me geen keus.

Dit is een samenwerking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here