Gebruik van simkaarten in het voetbal

0
497
gebruik van simkaarten in het voetbal

In het voetbal worden steeds meer slimme apparaten gebruikt. In deze apparaten worden simkaarten geplaatst, zodat een internetverbinding mogelijk is. Hierbij worden data simkaarten steeds populairder. In dit artikel lees je meer over het gebruik van slimme apparaten en simkaarten in het voetbal.

Simkaart voor slimme apparaten in de voetbalwereld

Er zijn meerdere slimme apparaten in het voetbal die gebruik maken van een simkaart. Alle slimme apparaten hebben een internetverbinding nodig om goed te kunnen werken. Hieronder staan een aantal voorbeelden van het gebruiken van simkaarten in de voetbalwereld beschreven.

Slimme zolen

Een slimme zool voor in je voetbalschoen die jouw voetbalvaardigheden opneemt. Hier moet je denken aan hoeveel afstand je loopt, hoeveel passen je maakt, schotkracht en sprintsnelheid. Deze zool heeft een klein apparaatje dat deze vaardigheden meet, daarvoor is wel een internetverbinding nodig. Hiervoor worden regelmatig data simkaarten ingezet.

Beveiligingscamera’s

Tegenwoordig staat veiligheid boven alles en zo ook bij en rondom het voetbalveld. Daarvoor zijn beveiligingscamera’s natuurlijk handig. Een simkaart kan daarmee ondersteuning geven door een internetverbinding te geven waardoor de camerabeelden bekeken kunnen worden.

Stadion portofoons

In stadions leggen werknemers vaak een behoorlijke afstand af voordat ze aan de andere kant zijn. Helemaal als je een werknemer kwijt bent zoek je wat af. Hiervoor is een oplossing bedacht, namelijk portofoons. Hierbij kunnen simkaarten ook van pas komen, namelijk in een smart portofoon. Hierdoor kun je meekijken met een andere portofoongebruiker, locaties opslaan, gesprekken terugluisteren en statusberichten sturen. Met deze smart portofoon heb je minder ruis met andere signalen. Verder werkt hetzelfde als een gewone portofoon, één iemand kan maar praten per keer.

Slimme verlichtingen

Rondom voetbalvelden is goede verlichting belangrijk. Hiervoor heb je slimme verlichting. Hiermee kun je op afstand besturen en meerdere functies aanpassen. Denk aan een timer, of welke kleur en hoe fel de verlichting is. Daarbij kun je ook gemakkelijk een waarschuwingssignaal aanzetten, bijvoorbeeld als er een hevige storm komt en iedereen van de velden af moet, of wanneer het thuisteam een doelpunt scoort komen er wat flikkerlampen. Voor deze verlichting kun je een simkaart gebruiken om al de functies te kunnen bedienen.

Data simkaart gebruik in het voetbal

Specifieke data simkaarten worden regelmatig ingezet voor internet-only gebruik, zoals in smart apparaten (bijvoorbeeld portofoons). Deze zijn vooral online verkrijgbaar, zo kun je data simkaarten op de website van PrepaidSimkaart.net vinden. In het voetbal is een dergelijke sim dus onder andere in te zetten voor slimme zolen, beveiligingscamera’s, portofoons, en slimme verlichtingen. Buiten het voetbal worden deze simkaarten ook regelmatig ingezet, onder andere voor internet op tablets en MiFi routers.

Welke provider biedt data simkaarten aan?

We raden internetprovider XIPO CONNECT voor data sims aan. Zij bieden een prepaid data simkaart waarmee je zelf de vrijheid hebt om te kiezen hoeveel data je wilt gebruiken en wanneer je dit wilt gebruiken. Zo is er bijvoorbeeld een tijd tussen de twee voetbalseizoenen waarbij je minder data gebruikt, dan heb je niet te maken met extra kosten omdat je zelf kunt bepalen hoe en wat. In de winter heb je bijvoorbeeld meer verlichting nodig dan in de zomer, daarvoor is dus ook juist meer data nodig. Dan kun je gemakkelijk via een online portaal extra data op de simkaarten zetten en direct gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in