Waar is het EK 2024?

0
105
waar-is-het-ek-2024

Het is bijna zover! Het EK 2024, officieel bekend als de UEFA European Football Championship 2024, staat voor de deur en er staan weer een hele hoop mooie wedstrijden op ons te wachten. Dit jaar wordt het toernooi volledig gehost door Duitsland, een land met een rijke voetbalhistorie. Van 14 juni tot 14 juli zijn er weer veel mooie interlands tussen de beste Europese landen te zien! Maar waar wordt het EK 2024 gehouden?

Waar is het EK van 2024?

De grote vraag die iedereen stelt is: waar wordt het EK 2024 gehouden? Het antwoord is simpel: in het hart van Europa, Duitsland. Duitsland heeft een geweldige reputatie als het gaat om het hosten van grote sportevenementen, en dit keer zal het land opnieuw zijn beste beentje voorzetten om een onvergetelijk toernooi neer te zetten. Met tien steden verspreid over het land en prachtige stadions zal het EK 2024 weer een ongelofelijk evenement worden.

Stadions EK 2024

Het toernooi wordt gespeeld in 10 verschillende stadions in 10 verschillende steden. Het grootste stadion heeft een capaciteit van 81.365 mensen! Bekijk ons artikel over stadions van het EK 2024 voor een uitgebreid overzicht van alle stadions, wedstrijden per stadion en speelsteden. In totaal worden 51 wedstrijden gespeeld met de finale die op 14 juli om 21:00 plaats zal vinden!

Conclusie: waar wordt het EK 2024 gehouden?

Het EK 2024 belooft een groots evenement te worden, gehouden bij onze buren, in Duitsland! Met tien prachtige steden en evenveel indrukwekkende stadions, is het toernooi de perfecte plek voor alle voetbalfans! Ben jij op zoek naar tickets voor het EK, bekijk dan onze vergelijkingspagina voor de beste ticketprijzen van het EK! Of je nu de openingswedstrijd in München bijwoont of de finale in Berlijn, het EK 2024 wordt een evenement om nooit te vergeten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in