5 tips om veiliger te wedden op voetbal

1
3053
5 tips om veiliger te wedden op voetbal

Vandaag de dag is voetbalwedden ontzettend populair. Doordat je nu ook online kunt wedden op voetbal, wordt het ook steeds eenvoudiger. Hierbij is het wel van belang om veilig te handelen. Hoe zorg je ervoor dat je op een veilige manier voetbalweddenschappen plaatst? En waar dien je dan op te letten? Lees in dit artikel 5 tips om veiliger op voetbal te wedden!

1. Registreer je alleen bij betrouwbare bookmakers

Allereerst is het van belang om te beseffen dat er tegenwoordig veel bookmakers actief zijn. Hoewel dat fijn is, omdat je meer keuze hebt, betekent het ook dat je goed op dient te letten voordat je je bij een bookmaker registreert. Vertrouw je een bookmaker niet, kies dan ook niet voor deze aanbieder.

Je kunt onder andere gebruik maken van ervaringen van anderen en online reviews om erachter te komen of een bepaalde aanbieder wel betrouwbaar is.

2. Wed alleen geld dat je kunt kwijtraken

Het is van groot belang om niet te wedden met geld dat je niet kunt veroorloven om kwijt te raken. Voetbalwedden kan leuk zijn, zolang je dit gecontroleerd doet. Door met geld te spelen dat je ook daadwerkelijk kunt missen, zorg je er voor dat je er meer plezier uit kunt halen. Bovendien raak je hierdoor ook niet te veel geld kwijt, als je wel een paar weddenschappen verliest.

Bepaal dus eerst hoeveel geld je bijvoorbeeld wekelijks, of maandelijks, kunt missen om te wedden op voetbal. Zorg er vervolgens voor dat je niet over dit bedrag heen gaat. Bij sommige online aanbieders kun je een maximumbedrag voor storten instellen. Hier kun je gebruik van maken als extra veilige maatregel.

3. Maak gebruik van wed strategieën

Voetbal wed strategie
Met strategieën wordt bedoeld: bepaalde benaderingen en soorten weddenschappen die je kunt gebruiken voor betere resultaten. Je zult vooral op de lange termijn merken dat je hierdoor succesvoller zult zijn. Enkele voorbeelden van populaire wed strategieën zijn:

 • Wed vaker op dubbele kansen. Dit betekent dat je niet bij slechts één, maar bij twee van de drie uitkomsten wint.
 • Systeem wedden. Hiermee maak je binnen meervoudige weddenschappen bepaalde combinaties. Hierbij hoeft niet iedereen binnen je meervoudige weddenschap te winnen.
 • Wed altijd met een maximaal percentage van je totale ‘bankroll’ (het totale bedrag dat je beschikbaar hebt gemaakt voor voetbalweddenschappen). Hierdoor raak je nooit teveel geld kwijt aan één weddenschap, als je deze verliest.
 • 4. Probeer verliezen niet terug te winnen

  Heb je een weddenschap verloren? Helaas, jammer; dat kan gebeuren. Probeer echter niet om dit geld snel terug te winnen door een nieuwe weddenschap te plaatsen. Emoties nemen dan vaak de overhand. Op deze manier kun je snel veel geld verliezen. Het is veiliger om je verlies te accepteren dan nóg meer geld te verliezen.

  5. Doe vooraf onderzoek naar teams

  Onze laatste tip in deze reeks voetbalwedden tips: doe vooraf onderzoek naar voetbalteams. Hoe staan ze er momenteel voor? Zijn er spelers geblesseerd? Is een team in vorm? Deze informatie kun je gebruiken om betere weddenschappen te plaatsen!

1 REACTIE

 1. Interessante tips. Ik denk zelf vooral dat je het als iets leuks moet zien en er goed op moet letten dat het geen verslaving wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here