Vreemde voetbalkapsels deel 2

6
703

david james met vreemd kapselWegens overweldigend succes gaat de Selectie van vreemde voetbalkapsels in de herhaling. De vorige keer waren Abel Xavier, Rutjes, Ronaldo, West en Davala uitverkozen door onze Man in de lange Regenjas. Echter, veel Doordebenenfans waren het niet geheel met de selectie eens en lieten hun onvrede aan de Redactie weten. Wij van Doordebenen geloven in democratie en zijn bereid spelers een herkansing te geven. Zie het als een soort Nederlands B elftal. Daar gaan we dus weer. Een tweede selectie van voetballers met vreemde kapsels.

david james met vreemd kapselOp goal staat David James. De doelman is al aardig op leeftijd maar dat weerhoudt hem er niet van om met zijn haardracht te experimenteren. Niet alleen tussen de palen voelt hij zich thuis, maar ook op de catwalk. Geloof het of niet, James mag af en toe een modeshow lopen.

alexi lalas met vreemd voetbalkapselIn de achterhoede bevindt zich Alexi Lalas. Tijdens het WK 1996 hoorden velen voor het eerst van deze rossige verdediger. Hij oogt als een rockster en guess what?? Hij was ook een rockster. Met de gitaar was hij virtuozer dan met een voetbal. Als ik heel eerlijk ben had hij nauwelijks voetbaltalent maar was zijn exposure zo indrukwekkend dat hij als een van de weinige Amerikanen van zijn generatie een Europese transfer verdiende. De guitar hero ging naar Padova. Op dit moment is hij algemeen manager van LA Galaxy.

ivan campo met vreemd kapselLalas vormt samen met Ivan Campo het hart van de defensie van onze vreemd gekapte selectie. Wat opvalt is dat de meeste vreemd gekapte voetballers hun haar zorgvuldig in diskrediet brengen. Ze besteden er veel tijd aan om voor lul te lopen. Dit is echter niet het geval bij Ivan Campo. En daar heb ik nou respect voor. Het interesseert hem geen bal dat zijn coupe er niet uitziet. We hebben dan ook besloten dat hij aanvoerder wordt van onze selectie. Met zijn just-out-of-bed-look viel hij uit de toon bij de pretty boys van Real Madrid en moest hij naar Bolton Wanderers.

Kermt erasmus van FeyenoordGrote onbekende in ons keurkorps is Kermit Erasmus. Na Wijnaldum en Fer loopt er dus nog een pareltje rond bij Feyenoord. Voor hem is een grote toekomst weggelegd. Op deze leeftijd al zo een gewaagde haardracht; het kan niet anders dan dat hij een hele grote gaat worden. Bij een dergelijke naam hoort ook een vreemd kapsel en dat vindt hij zelf blijkbaar ook.

carlos valderrama met vreemd haarDe Redactie kreeg veel boze mails binnen met pleidooien voor een uitverkiezing van Carlos Valderrama. Doordebenenlezers waren uiterst verontwaardigd over zijn afwezigheid. Ik steek mijn hand in eigen boezem en erken dat de Witte Gullit natuurlijk nooit had mogen ontbreken in de A-selectie. Helaas, gedane zaken nemen geen keer, dus we moeten hem tevreden stellen met een plekje in het B-team.

djibril cisse met vreemd kapselOnze laatste gelukkige is Djibrl Cisse. Met zijn acties en kapsels verrast hij de supporters elke week opnieuw. Een enorme doelgerichtheid gepaard aan de uitstraling van een gangster. Het is duidelijk dat zijn kapper huist in de hood. Hij wisselt vaker van kapsel dan van onderbroek. Elk denkbaar patroon is al eens in zijn haar geschoren

Hopelijk hebben jullie vrede met dit B-elftal. Nog niet tevreden? Laat in de comments achter wie je nog mist.
Klik HIER voor onze eerste selectie.

6 REACTIES

  1. Ik stel Jason Lee voor. Deze naam zegt jullie misschien niet zo veel, maar de man stond in Engeland redelijk bekend om zijn zogenaamde ‘ananaskapsel’. Als er geen plaatje gevonden kan worden, wil ik er wel eentje opsturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here