Twitteraccounts om te volgen

0
963

Twitter accounts die elke voetbalfan moet volgen

Cristiano Ronaldo @Cristiano

De Twitteraccount van Cristiano Ronaldo houdt je niet alleen op de hoogte van wat er op het veld gebeurt, maar ook van wat zich daarbuiten in het leven van de superster afspeelt. Foto’s van zijn zoontje en vrienden maken het regelmatig tot op het wereldwijde web, net zoals zijn doen en laten aan de pokertafel. Lees meer over casino games. Wie graag eens een kijkje neemt in het dagelijkse leven van een wereldvoetballer, moet hem dus zeker volgen op Twitter.

Robin van Persie @Persie_Official

Het zal niet verbazen dat Robin van Persie de meest gevolgde Nederlandse voetballer op Twitter is. Je volgt er zijn avonturen bij Fenerbahçe; de wedstrijden, de trainingen en achter de schermen. En natuurlijk ook bij het Nederlands elftal. Hij steekt zeker niet onder stoelen of banken hoe hard hij zelf uitkijkt naar dit Fenerbahçe-seizoen!

Doordebenen @Doordebenen

Steeds meteen op de hoogte van wat zich in de marge van het voetbal afspeelt? Lookalikes op je scherm van zodra ze gematcht zijn? Daar is slechts één adres voor: @Doordebenen! Volg je favoriete website ook op Twitter en je weet het altijd als eerste.

Fox Sports @FOXSportsnl

Via Fox Sports ben je altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws, alsook ander sportnieuws. Maar toch vooral voetbalnieuws. Zij zijn altijd de eerste die met actuele foto’s van de laatste wedstrijden naar buiten komen. Daarnaast vind je er ook links naar de meest recente interviews met Nederlandse en internationale voetballers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here