Ronaldinho lookalike 2

0
466

De redactie van Doordebenen.nl krijgt af en toe mails van verontwaardigde lezers. Wij zouden alleen maar foto’s van Cristiano Ronaldo Evenknieën publiceren en nooit eens van andere, minder knappe, voetballers. En dit puur en alleen om onze kijkcijfers te laten stijgen. Wij steken de hand in eigen boezem en erkennen dat er de laatste maanden een overdaad aan kleine Cristiano Ronaldo’tjes is geweest in deze rubriek. Vanaf nu gaat het roer om en we zullen we ook de minder aantrekkelijke lookalikes weer een kans geven om beroemd te worden.

Vorige week voegden we al de daad bij het woord door de Evenknie van Ronaldinho te plaatsen. Niet bepaald een knappertje toch? Maar we gaan verder! We willen ons van alle blaam zuiveren en geen verwijten meer ontvangen. We doen vandaag gewoon nog een Ronaldinho lookalike. Als dat niet bewijst dat we iedereen een kans gunnen, dan weet ik het ook niet meer.
Ronaldinho lookalikeronaldinho lookalike

Hopelijk is dit voldoende om te bewijzen dat we iedere Evenknie een kans geven om beroemd te worden. Nu geen boze mails meer sturen dus! Dit aangetoond hebbende, kunnen jullie weer rustig verder gaan met het mailen van lookalikes (aantrekkelijk of onaantrekkelijk) naar onze redactie. Dus, als jij iemand kent of bent die sprekend op een bekende voetballer lijkt, stuur dan een foto naar anton[at]doordebenen[punt]nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here