Ribery en Elky in meerdere opzichten lookalikes

0
536

Franck Ribery bertrand grospellier

Geregeld krijgen wij linkjes doorgestuurd met lookalikes van bekende voetballers. De ene lijkt wat meer dan de ander natuurlijk en soms moet je ook even goed kijken. Zeker als beide personen bekend zijn ben je misschien wat creatiever om gelijkenissen te zien. Vandaag twee Fransen: Bertrand Grospellier en Franck Ribery.

Franck Ribery

Als je voetballiefhebbers een lijstje zou laten maken met lelijkste voetballers, dan staat Franck Ribery waarschijnlijk met stip bovenaan. Dat komt natuurlijk door het litteken dat hij opliep tijdens een auto ongeval op tweejarige leeftijd. En natuurlijk word je als aanvaller die geregeld hard duels in gaat niet direct knapper. Dat hebben wij dit jaar in de Nederlandse competitie ook gezien bij PSV spits Luuk de Jong. Naarmate de competitie vorderde kwamen er steeds meer littekens bij op zijn gezicht. Wij weten het niet zeker, maar Ribery heeft zijn neus waarschijnlijk wel meer dan eens gebroken.

Bertrand Grospellier

Zijn look-a-like komt ook uit Frankrijk en is ook bekend. Pokerspeler Bertrand ‘ElkY’ Grospellier heeft wel een aantal overeenkomsten met de spits van Bayern München. Spits gezicht, lange kin en ja: die neus heeft ook wel wat tikken gehad zo lijkt het. Gaat het er dan zo gevaarlijk aan toe bij het poker? Niet dat wij weten, maar Bertrand Grospellier heeft nog een aantal andere hobby’s zoals vechtsport. Blinkt hij daar in uit? Een weddenschap met collega pokeraar Lex Veldhuis werd verloren door de Fransman. Twee rake trappen en het licht ging definitief uit. Illusie armer en Lex een tonnetje rijker. Gewoon blijven pokeren dus, want met in totaal $12 miljoen aan opbrengst gaat hem dat wel meer dan uitstekend af.

Nog een overeenkomst

Ze hebben nog wat gemeen trouwens. Zoek op ‘Franck Ribery Poker’ en je krijgt ineens allemaal links naar telefoonhoesjes. Ribery wordt afgebeeld als The Joker uit de film Batman. Nee: in poker doen geen jokers mee, maar Bertrand Grospellier kwam ooit eens opdagen als ‘The Joker’ tijdens een pokertoernooi een jaar of zeven geleden in Macau. Het begint steeds meer te dagen: Franck Ribery en Bertrand ‘ElkY’ Grospellier zijn in meerdere opzichten inderdaad lookalikes. Zeker als je bedenkt dat dat ElkY binnenkort aan het WK poker voor landenteams gaat meedoen. Hadden broers kunnen zijn wat ons betreft.

Joker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here