Neymar lookalike

0
950


Niet schrikken mensen, dit is heus niet Neymar die voor één of andere obscure club heeft getekend. Dit is de 16-jarige Barry Cotter en hij lijkt wel heel verdacht veel op de superster van FC Barcelona.
Limerick FC presenteerde onlangs met vol trots het jonge talent via social media. Vervolgens werd hij al snel opgepikt door diverse media. Niet vanwege zijn voetbalkwaliteiten, die hij waarschijnlijk wel zal hebben. Nee, hij viel op, omdat hij op Neymar lijkt. De foto’s spreken voor zich.

 

Hoewel er geen bewegend beeld is van een Cotter die speelt is hij echter een linksback, terwijl Neymar zowel altijd als linksbuiten speelt. Wellicht een leuk idee om de twee teams een keer tegen elkaar te laten spelen en dan een Neymar vs ‘Neymar’ strijd er van te maken. Dat zal niet leuk zin voor Cotter, aangezien hij dan dit soort acties van Neymar zelf zal moeten ondergaan.
Jammer genoeg voor Cotter zal dit weekend niet aantreden in Barcelona-blauw, maar in Limerick blauw. Neymar zal echter wel spelen. De Catalanen spelen het duel van het jaar tegen Real Madrid. Wint Barcelona dan wordt het gat met de aartsrivaal dertien punten en daarmee schakelt het De Koninklijke uit in de strijd om de titel in de Primera Division. Of wint Real Madrid en verkleint het het gat naar zeven punten. Wat denk jij? Plaats hier je bet en wie weet win je er nog een leuk extraatje mee! Mocht Villarreal winnen dan verdien je tien keer je inleg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here