Gokken op voetbalwedstrijden: dit zijn de beste tips!

0
3147

Een weddenschap afsluiten op sportwedstrijden is niet alleen simpel, het zorgt ook voor zoveel meer kijkplezier. De meeste liefhebbers besluiten te gokken op voetbal. Het is de populairste sport van de wereld en voetbal biedt ongekend veel opties. Je kan inzetten op honderden verschillende soorten weddenschappen per wedstrijd. Echter moet je nooit zomaar een random weddenschap plaatsen, want er komt meer kijken bij wedden op voetbal. Wij hebben de beste tips genoteerd, zodat jij jezelf goed kan voorbereiden en wellicht een mooie prijs kan winnen.

Tip 1: Weet waar je op gokt

Het komt geregeld voor dat mensen besluiten te gokken op weddenschappen die zij niet helemaal begrijpen. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan de ‘asian handicap’. Het is nooit slim om dan geld in te zetten, aangezien je eigenlijk niet eens weet wanneer je wint of verliest. Zoek te alle tijde eerst uit waar jij een inzet op plaatst, het is misschien wel de belangrijkste tip uit onze lijst. Gelukkig kan jij online veel informatie terugvinden over gokken op voetbal, zowel voor beginners als de ervaren wedders. Overigens kan je ook gewoon inzetten op een simpele weddenschap, zoals het aantal doelpunten in een wedstrijd of welke ploeg het duel wint. Je moet het jezelf niet al te moeilijk maken.

Tip 2: Analyseer de historische statistieken

De historische statistieken zijn uitermate handig om een goed inzicht te krijgen in de kwaliteitsverschillen tussen de twee clubs of landen. Het analyseren van de historie tussen de twee ploegen kan je een duwtje in de juiste richting geven. Echter bieden de historische statistieken geen garantie op winst, er kan van alles gebeuren in een voetbalwedstrijd. Een rode kaart of een late strafschop kan altijd nog roet in het eten gooien. Desondanks bieden de statistieken wel handige informatie. Je kan de onderlinge resultaten bestuderen of de huidige vorm van een ploeg bekijken. Je komt ook meer te weten over het scorende vermogen van een team. Als je besluit te gaan wedden op voetbal dan is het analyseren van de historische statistieken slim en handig.

Tip 3: Verdeel je weddenschap over verschillende wedstrijden

Je hebt tegenwoordig bij de online bookmakers de kans om een speciale ‘bet builder’ te gebruiken. Het nieuwe systeem biedt de kans om meerdere voetbalweddenschappen binnen één wedstrijd samen te voegen. Je kan op die manier een combi-bet maken met verschillende weddenschappen uit één voetbalwedstrijd. Het is alleen verstandiger om een combi-bet te creëren met verschillende wedstrijden. In de praktijk blijkt dat een lucratiever en dus ook winstgevender. Je kan met een combi-bet de quotering van een boost voorzien, waardoor je meer geld kan winnen met éen weddenschap. Als je op safe wilt spelen met wedden op voetbal, dan kan je misschien beter voor één inzetoptie kiezen.

Tip 4: Verdiep je ook eens in kleinere teams/competities

De bekendste voetbalcompetities en toernooien zijn het populairste onder de online wedders. Zeker gedurende een eindtoernooi (EK of WK) worden er veel weddenschappen afgesloten en is gokken op voetbal bijzonder populair. Opvallend genoeg zijn het niet de grote competities waar het meest geld kan worden gewonnen. De kleinere competities zijn juist de echte goudmijntjes. De bookmakers leggen minder de focus op die competities en missen nog wel eens essentiële informatie. Je kan profiteren van foutjes met de quoteringen, maar een goede research is vereist. De quoteringen liggen vaak hoger dan bij de grote voetbalwedstrijden, aangezien er minder weddenschappen op worden afgesloten. Het kan daardoor interessant zijn om jezelf te verdiepen in bijvoorbeeld de Australische, Tsjechische en de Finse voetbalcompetities.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here