Giggs op een groot tournooi

2
108

Ryan Giggs
Niets zo ingewikkeld als aan een vrouw uitleggen wat buitenspel is of uitleggen wanneer een land mee mag doen aan het Olympisch voetbaltournooi. Het ene land komt met allemaal spelers jonger dan 21. Het volgende land met spelers onder 23. Dan weer een land met de helft onder de 23 en de helft boven de 23. Een ander land met spelers die allemaal tussen de 18 en 36 zijn maar niemand dezelfde leeftijd heeft. Dan weer een land dat zijn olympisch elftal afvaardigt (wat het meest logisch lijkt). Dan schijnt het zo te zijn dat er alleen maar amateurs mee mogen doen (Neymar verdient bijv 1,2 miljoen euro per maand). En bij Engeland maken ze het helemaal bont. Daar nemen ze gewoon iemand uit Wales mee in de persoon van Giggs.
Anyway, dat hele Olympische voetbaltournooi gaat nergens over.
Wie het weet mag het zeggen…

Apropos, het is natuurlijk schitterend dat Giggs meedoet dus we knijpen een oogje toe en zullen niet verklappen bij de Olympische bond dat hij helegaar geen Engelsman is.

2 REACTIES

  1. Psst, niet verder vertellen, maar Engeland doet niet mee aan de Olympische Spelen. Groot-Britannië wel. En laat Wales daar nu net toevallig bijhoren.

  2. En dan zullen we het team dat liefst voor de helft uit spelers boven de 23 bestaat ook niet verraden. Daarvan mogen er slechts drie meedoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here