Edgar Davids lookalike

1
795

huntelaar met brilOnlangs ontvingen we op de burelen twee mails van mannen die claimden op Edgar Davids te lijken. De ene mail was van Klaas-Jan uit Hummelo, de ander van Desmond uit Amsterdam Zuid. Beiden wilden graag als Evenknie van Davids op Doordebenen.nl geplaatst worden.
Er kan natuurlijk maar een persoon de echte Evenknie zijn, dus moeten we Klaas-Jan teleurstellen. Toch willen we hem bedanken voor zijn moedige poging. De enige echte Evenknie van Edgar is Desmond. Gefeliciteerd, Des!
edgar davids lookalikeedgar davids met bril

Lijk jij op een bekende voetballer en wil jij als Evenknie op Doordebenen.nl? Of wil jij iemand anders die op een BV’er (Bekende Voetballer) lijkt, verrassen met een publicatie? Mail dan een foto naar anton[at]doordebenen[punt]nl.

Andere Evenknieen vind je hier:
Huntelaar
Ronald Koeman
Ronaldo

En hier de volledige categorie.

1 REACTIE

 1. Beste redactie van DDB,

  onlangs heb ik via een add van google een `Krachtige Afslankgel Voor ‘Lastige Plekken’´ gekocht. Min 4 cm in 30 dagen was de belofte in de add. Ik ben een hele eenvoudige jongen, maar ik heb nou niet bepaald achteraan gestaan. Dat heb ik meermaals met goede vrienden besproken en er bestaat geen twijfel over. Nu ik inmiddels op een leeftijd ben gekomen dat het wel wat minder zou mogen, kwam ik deze add op uw site tegen. De perfecte oplossing dacht ik zo. Echter, het product had niet de gewenste uitwerking. Sterker nog ik ben tegenwoordig getergt door min 4 cm extra. Herhaaldelijk verzoek tot uitleg bij de fabrikant Vitamust heeft tot op heden niets opgeleverd, daarom wend ik mij bij deze tot uw redactie.

  Wellicht kunt u mij verder helpen contact te krijgen om mijn zaakje op orde te krijgen.

  Bij voorbaat dank,
  met vriendelijke groet,

  J.S. uit L.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here