David Villa lookalike

50
422

Aan de inzenders voor onze lookalike categorie kan je zien welke voetballers op het moment hot property zijn. Na de tsunami van Cristiano Ronaldo inzendingen is het nu tijd voor een andere spits. De meest begeerde speler van deze zomer is David Villa. Ahmed heeft een foto van zijn vriend Belal opgestuurd, omdat Belal enorm op Villa lijkt. Ahmed slaat de spijker op zijn kop want en raakt de plank volledig. Het sikje en kuifje zijn op identieke wijze getuned.
David Villa lookalike david villa lookalike

Lijk jij of lijkt iemand uit je omgeving op een bekende voetballer? Stuur dan een foto naar anton[at]doordebenen[punt]nl.

En de hele categorie bevindt zich hier.

50 REACTIES

 1. AAAAAAAAAAAAAA HIJ LIJKT ER ECHT OP EN IK KEN HEM:| HIJ VOETBALT OOK ZO GOED!!!!! hij voetbald 1e divisie d8 ik!!!!!!

 2. Villa fan, je hebt gelijk hij lijkt er duidelijk veel op. Vooral dat geitesikje en zijn kuifje zijn de puntjes op het i. klasse!

 3. Villa 2 hier, ja ik voetbal bij hem in het voetbal team,, dit is maar een foto van hem, heb er meer en daar lijkt hij ook superveel op
  Groetjes.

 4. Jaa,, hij lijkt er duidelijk veel op . vooral zijn gezichtsvorm,, maar ik vind deze jonge tog wel knapper dan Dvid Villa hihi
  groetjes Joyce

 5. Everybody says that Belal is a lookalike of David Villa, but David Villa is a lookalike of Belal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  The soccer qualities of Belal or better than those from David

 6. hoi jong en lui, hij is echt een topspeler, ik spreek hier namens het bestuur van FC Drunen en wij hebben een monsterbod op hem uitgebracht met een riant jaarsalaris maar David-junior zag het niet rooskleurig in. Ondanks zijn transfervrije status zijn we niet tot een akkoord gekomen. Er azen namenlijk veel Spaanse clubs reeds Valencia die hem en zijn tweeling broer weer wouden herenigen nadat ze in het dierentuin van elkaar waren gescheiden.
  voor meer info: kijk op mijn hyves!
  gr ‘
  Jan

 7. Dit is zeker de beste evenknie op deze site, heb look-alike foto’s gezien van andere mensen maar deze is toch the best one. 🙂

 8. welke ben jij nou op die foto :$
  IK vind die linkse knapper. MAAR DAT IS WAT IK VIND:$
  Kyk jij kan het anders vinden. maar ik vind het zo.
  Dus ik ging SORTEREN.
  Maar alles lykt op elkaar:O

  groetjes je weet zelf

 9. Is deze Bielal echt ouder als David Villa?:O aan zijn sikje te zien is die rond de 28 jaar en word die 3 december 29 zo te zien:|O zo oud is david villa ook?? Wel een cutie hoor!:$:$

 10. whahaha die belal OMg
  belal beter ga je van die gebouw springen waar je op staat haha 😛
  maarjah het is moelijk om te zeggen, maaar je lijkt er wel op

 11. ik spreek hier namens het scoutingsbestuur van Chelsea FC, ik heb zelf de zomertransfer al achter de rug. Van het mietige FC drunen naar het steenrijke Chelsea FC. Wie wil dat nou niet? Nou jongens ik zal jullie het haarfijn uitleggen, Belal wou het niet en wees ons riante aanbod af. Nadat we achter het net gevist hadden bij Karim Benzema(reeds) , vissen we na pato nu ook al naast Belal.
  In de londense krant genaamd Tabloid word er gespeculeerd dat Belal een monsterbod van de Olie-sjeiks van Manchester City in beraad heeft genomen.
  Het zou hierbij gaan om een weeksalaris van ongeveer: 293.000,00.
  Dat neer zou komen op een jaarsalaris van ruim 15,000,000.
  Nou jongens, ik zelf hoop echt dat ik jullie hierbij van overtuigt heb dat Belal op een krankzinnige manier bezig is. Florentino Perez heeft zich ook al bij zijn zaakwaarnemer gemeld, maar hoe het er nu naar uitziet vertrekt de 18-jarige speler nergens naartoe.
  Dit was mijn toelichting hierover.
  Hoofd Scoutingsbestuur Chelsea FC,
  Jan.

 12. Goededag
  ik ben een plant uit de kas van rob knip mij niet kapot
  ik ben mijn broertje en oma al kwijtgeraakt nadat een jongen genaamd tarik ze had doorgeknipt mij familie is in mineur!
  ik ben de 51e plant van de linker kant er zit een plastic stukje om mij heen als je langskomt knip me alstublief niet door
  groetjes kees kasplant, en vergeet niet ! nr 64 , knip me niet door ik moet nog voor 2 broertjes zorgen

 13. Hee belal! Ik zat tijdens mijn pauze om half 3 een beetje rond te neuzen op internet en plotseling kwam ik hierop. Ik dacht echt van jeetje mina wat overkomt mij nou toch eens, deze jongen heb ik toch pas geleden aangenomen?!? Ik belde meteen mijn moeder die in Australie zit op en vertelde het, ze schrok zich ook een hoedje.
  Ze vertelde dat ik je gelijk tot Werknemer van de maand moest verkiezen en je 2 kratten tomaten mee moest laten nemen naar huis toe.
  Hee werknemertje, Ik spreek je op het werk;)

 14. hahhaha flikkers allemaal stressings van wie is da:P
  haha sorry jongens maar ik beken dat ik het was
  Besiktas Sampiyon!

 15. hee alpay warom scheld je joh het is maar een site, zo maak je geen kans meer om bij mij aanvoerder van de b1 te worden

 16. belal.
  je lijkt er wel beetje op hoor haha:P
  maar hij kan zeker beter voetballe dan villa;)
  tot volgend seizoen weer kampioen:D
  x M

 17. belal.
  je lijkt er wel een beetje op hoor haha:P
  maar hij kan zeker beter voetballe dan villa;)
  tot volgend seizoen weer kampioen:D
  x M

 18. Haa die belal!
  hoorde toevallig van iemand dat een speler van mijn groep op David Villa wilde lijke en ik wist meteen al wie! Haha. Ik lees interesse van Fc Drunen, Van 3e divisie naar 3e klasse! Doe je goed als je gaat. Trouwens heb ik al iemand op het oog die de taak als aanvoerder op zich wil nemen ( He Belal?!)
  Doe groeten thuis,
  Groeten Rob Robben!

 19. Goedendag Belal, ik ben Frans Grootman trainer van het 1e van rkdvc.
  Ik zou je graag m.i.v. 05 augustes , 20.15 aanwezig willen zien voor een Selectie training van het 1/2e. Ik kon je niet te pakken krijgen bij RKDVC, en kreeg toevallig deze site van Rob Robben! Je mag ( als je zo goed blijkt als gehoord ) onze bekerwedstrijden in de basis starten. Met winst 40 euro, gelijkspel 15 euro zou je genoegen moeten nemen. Onze club is geen FC Drunen of Chelsea FC Haha! Je rekeningnummer moet je aan onze clubbestuur doorgeven.
  Nou veel plezier op vakantie!
  Met vriendelijke groet
  Frans Grootman

 20. Hee Belal, Je blijft gewoon bij RKDVC voetballen he! geen spanje of engeland voor jou, veels te ver!
  P.S.= Een grappemaker praat onder mijn naam
  groeten Rob

 21. geachte jan scout van chelsea,
  ik weet niks van het monsterbod op belal af ?
  ik ben de officele scout van chelsea fc
  ik zou je een baan willen geven binnen cheslea fc .
  onze schoenenpoetser is spoorloos verdwenen daarom vinden we in jou een perfecte kandidaad na enige beraad zijn we tot conclusie gekomen
  jij wordt het je mag natuurlijk je familie menemen .
  je salaris bedraacht 2,50 per dag een riant bedrag lijkt me !
  ik hoor nog van je ,ik reken op je ,
  gr. piet visser

 22. OOHGOD, hij lijkt serieus op David Villa!
  Hoe oud is ie?
  Dan zou ik wel een date met hem willen hebben hihi.
  En ik lees dat ie goed kan voetballen! Wauw amazing, dat er niet 1 david villa bestaat.
  x x

 23. hahah van van der vaart naar david villa. kon je maar ook zo goed voetballen.

  Gr je mattie uit Bladel je weet wel die afghaan die zo goed danste in holly

 24. David is mooi maar jij bent mooier.
  jij hebt toch iets meer uiterlijk dan hem !!

  en ik lees dat je ook goed kan voetballen:O
  jij bent mijn ideale man !
  wat is je hyves dan gaan we Daten !!

  groetjesss
  Yasmin

 25. Ik ben verliefd op David, maar als er nog een david in de buurt is! Kom maar op.. ! Geef je nummer schat bel ik je van de week: mijn msn is tatjana_013@live.nl mijn hyves zoek je maar tatjana tilburg
  kusje op je lip Belal.
  XX

 26. […] request a transfer from the club. And since we’re on the topic of David Villa, check out his look-alike here (thanks […]

 27. haah belal XD , dit is wel grappig man.
  ik wil mezelf ook opgeven voor ronaldo look-a-like,Messi look-a-like, Quaresma look-a-like en David villa look-a-like. als dat kan he,want ik heb al best lang bij dvc getraind misschien dat ik wel gescout word, want er staat hierboven iets over chelsea man seker vettt. Maar maat kan je niet een keertje afspreken , gaan we bij mij gameboyen en daarna in park voetballen. Volgende week dan he want ik was deze week weg gelopen van huis en nu heb ik effentjes huisarrest. Omdat ik geen niewe voetbalsgoenen kreeg, ik wou de niewste maar mijn vader zei dat we geen geld hadden daarvoor:S echt stom.
  ik spreek je nog oke vriend
  -xXx- Daliyeroh

 28. hoiii belalXD
  ik ben mesut van zaalvoebal je kend mij welXD
  ik wil een keertje tetjou gaan voetballe alleen met zn tweetjes in het parkX D|
  ik vind je heel goed spelen jammer dat je al met mustafa gaat voetballen ik mach nie van hem mee

 29. Voor de villa fans onder ons,

  Valencia werkt momenteel een trainingskamp af in nederland.

  De selectie is te bewonderen in Ermelo. Daar verblijft de spits met zijn elftal tot de 31e. Ik zou zeggen grijp je kans!
  Of anders maak een foto met belal in een valencia shirt.

  Groetjes.

 30. selam belal
  ik scout Turkiyemspor, ik scout jij turkiyemspor
  ik stuur contract met postduif jij schrijft en stuurt terug
  contract inhoud 300.000 $ per jaar + gratis scheerbeurt om 3 weken.
  TurkiyemSpor
  Turkijelaan 911
  Turkiye

 31. HOLA DAVID VILLA SABES AUNQUE NO SOY ESPAÑOLA TE DMIRO MUCHO DESDE HACE MUCHO TIEMPO ATRAS DE EL MUNDIAL EN QUE TU Y TUS COMPAÑEROS LO GANARAN LES FELICITO MUCHO Y ESPERO LEAS ESTE TEXTO. SOY TU MAYOR ADMIRADORA TENGO 18 AÑOS Y ME ENCANTA EL FUTBOL..MI EMAIL chamorro.maria013@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here