Cristiano Ronaldo lookalike

cristiano ronaldo lookalikeDe Redactie kreeg onlangs weer mail voor de categorie “de Evenknie”. De mail kwam niet van zomaar iemand, maar van de manager van Sado. Lees zelf maar wat Sado’s manager te vertellen heeft: “Ikzelf ben het niet maar een vriend ik ben de manager.. laat ik het zo zeggen ik probeer mijn vriend uit te vinden! en ik heb beloofd hem beroemd te krijgen.. nu of later misschien in de toekomst maar ik geloof in hem dat het Sado gaat lukken.. Sado lijkt op Cristiano Ronaldo en in zijn vrienden kring wordt hij ook wel is Cristie genoemd. Ik heb alleen foto’s waar hij gewoon normaal uitziet.. Als hij echt als Ronaldo wilt uitzien, dan lijkt hij PRECIES op Ronaldo..”

cristiano ronaldo lookalike cristiano ronaldo
Wij zijn de beroerdste niet en zullen de manager en Sado helpen. Sterker nog; het is al gelukt! Sado is beroemd, want hij staat op Doordebenen.nl. Wil jij ook iemand beroemd maken omdat hij op een bekende voetballer lijkt? Mail dan zijn of haar foto naar anton[at]doordebenen.nl.
Verder nog een tip voor Sado; probeer je lookalikeschap uit te buiten, doe er je voordeel mee net als deze Cristiano Ronaldo.

Klik hier voor meer Evenknieen!

Dzsudzsak
Robben
van Hintum
Ronaldo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.