Cristiano Ronaldo lookalike deel 2

142
831

cristiano ronaldo lookalikeWe kunnen deze categorie onderhand wel “de Evenknie van Cristiano Ronaldo” noemen. Vorige week hadden we deze. En nu alweer een. De een na de andere inzending ontvangen we van Cristiano Ronaldo Lookalikes. Erg leuk dat iedereen op hem wil lijken en ook begrijpelijk, maar we kunnen alleen maar de besten plaatsen. Vandaag weer een neusje van de zalm. Emre heeft zijn vriend Burak opgegeven. Buro, zoals zijn matties hem mogen noemen, lijkt volgens Emre erg op Ronaldo en verdient daarom een plekje op Doordebenen.nl. “Misschien dat hij ook een kans maakt om beroemd te worden op je site”.cristiano ronaldo lookalike

Natuurlijk gunnen wij Buro deze kans om beroemd te worden. At your service. Emre, bedankt voor je inzending! Ken jij nou ook iemand die op Cristiano Ronaldo lijkt of op een andere voetballer (dat eigenlijk liever)? Stuur dan zijn of haar foto naar anton[at]doordebenen[punt]nl.

Klik hier voor meer Evenknieen!

Dzsudzsak
Robben
van Hintum
Ronaldo

142 REACTIES

 1. dat is DUI-DE-LIJK je moet blind zijn om niet te zien dat ie epileert.
  maakt mij niet uit ieder heeft zyn eigen leven maar hij zet zichzelf voor schut. maarja zoals ik zei maakt mij niet uit ik (en ik ben niet de enige)heb alleen maar amusement om homo’s zoals jou HAHHAHAHA

 2. Je vader is homo, wrm haat je?
  Kan je niet hebben dat hij mooiboy is?
  tfoe ah hater
  Stiekem ben je fan, maar toch speel je hater!

 3. Tfoeee kk sukkels. Jullie haten hem kk vies. Jullie kunnen gewoon niet hebben dat hij op Ronaldo lijkt:D klaarr ga opkkre ofso

 4. Hij lijktt op hem bekijk zijn hyves dan zie je meer foto’s hij lijkt gwn precies erop.
  en met jullie epileren enzz gooi je goof. Endan als hij dat doet? sowhat? whahah jehh trieste haterss 😛 !!

 5. Waarom zeggen de meeste van jullie gay tegen hem!? jullie zijn echt zielig.. jullie zijn gewoon dik jaloers dat jullie zelf niet zo knap zijn he! wahhha losers dat jullie zijn ! hele leuke fotos buro!
  X

 6. Zal ik jullie wat zeggen (mensen die niet vinden dat hij op Ronaldo lijkt). Als hij niet op hem leek, zou zijn foto niet op deze site komen!!:)

 7. Jij bent echt kk dom he!! Die zin is niet eens voor hem. Er zijn toch meer mensen die op Ronaldo wil lijken en die foto’s sturen en op site willen. Dan bedoele ze dat NIET iedereen op de site kan ofniet. Buro is op die site gekomen dus hij lijkt wel. Anders zou hij toch niet op deze site staan. Denk een beetje logisch na man, hebben jullie geen hersens ofso. Gooi je zelf weg aub…

 8. hoe weet jij nu dat er zoveel mensen op die site willen ? misschien zijn er maar 3 mensen die een foto op sturen, ja logisch dat je dan op die site komt.
  waarom stress je eigenlijk zo? zeker omdat je weet dat ik gelijk heb…

 9. GA ERVOOR BURO. BURONALDOOO

  ALLE HATERS VEEG JE KONT AF,
  HIJ LIJKT MEER OP RONALDO DAN WIE DAN OOK .

  FANS ZULLEN BINNENKORT MEER ZIEN VAN BURONALDO

  VERGEET NIET, REACTIE PLAATSERS HATERS=FANS . JULLIE HOUDEN VAN HEM !

  Adios

 10. Ik haat buro niet maar vind hem absoluut niet lijken. Zijn hoofd is veel te dik, Buro is veel kleiner zo te zien. Het is alleen zijn haar wat er op lijkt…

  Wel opvallend is gelijk die hatelijke commentaren van Buro’s vriendjes met 1001 spelfouten in 1 zin.
  Kunnen jullie niet beter je best doen op school? Wordt nl een beetje moe van die kansloze jeugd van tegenwooridg.

 11. JULLIE KEENKER MOEDERSSS

  HIJ IS EN VOOR ALTIJD GROOTSTE MOOIBOYY HAAT JE JE OPTIE IS SIMPEL X IS ER RECHTSBOVEN EN KLIK DAAROP EN ZOEK EEN KAANKER LEVEN BITCCHH;)

 12. Eyy Ramon Diaz . Ik ben ook zijn mattie en ik ben ook een Turk wat is er waarom kom je fouten verbeteren ?? terwijl jij zelf een kk dikke fout maakt met je : tegenwooridg
  volgens mij is het tegenwoordig!?
  maar ja ik weet niet wat ik tegen jullie moet zeggen eigenlijk , gewoon geen woorden voor jullie , Buroo Respect voor jou mooie pica’s (Y)
  Laterr

 13. Die Ramon Diaz denkt dat hij goed is met de taal Nederlands. Komt hij hierzo groot praten van dat wij fouten maken dit en dat, maakt hij zelf een fout:) Gewoon zielige mensen he zijn er in Nederland. Volgens mij let hij niet eens op wat hij allemaal typt en zegt. Ik respecteer wat mensen hier komen zeggen, maar sommige sukkels net als hun praten hier gewoon bullshit van dat Buro dik is enzo, terwijl hij dat niet eens is, ze hebben gewoon haat aan hun ogen. maarjah haten is ook een jaloezie kunnen ze er niks aan doen…Voortaan letten jullie beter op wat jullie typen en zet je zelf niet voorschut;) Ciaoo

 14. zijn hoofd is te bol enne alle Turkse jongens met geëpileerde wenkbrauwen lijken op Ronaldo dus hy moet zich niet gelijk CR voelen en STEL DAT hij echt op CR leek, waarom moet je jezelf buro ronaldo noemen.. kan je niet gewoon JEZELF jongetje.. Sorry, ik bedoel MEISJE..
  Die Sado ofzo lijkt trouwens veel meer op ronaldo en hij is niet eens gay..

  tfoe kk gay jeugd van tegenwoordig schaam jullie & wees een M A N

 15. Alle jongens met geepileerde wenkbrauwen lijken op Ronaldo?? Hoor die 😀 jij bent grappig he. Jij moet zeker een domme Turk zijn die zo’n reactie zet.

 16. Jongens, hebben jullie echt niets beters te doen dan je uren hieraan besteden, ga wat nuttigs doen allemaal en jullie kunnen allemaal wel een taalcursus gebruiken !!

 17. Hij lijkt zeker wel. Mensen die dat niet vinden die zijn gewoon zwaar blind. Je moet gewoon goed kijken hij heeft zeker wel wat van hem…

 18. Hallo Jongens..
  dames ook:)

  ik vind zelf dat hij niet op Ronaldo lijkt toch goed geprobeert..
  maar hoe laat de site dit toe? dat hij hier toch op komt..
  kijk dan een hele chaos hierzo..
  en k zeg alleen Zet m op Sadooo!
  onze enige Ronaldo hiero:)

 19. Jah je vind hem natuurlijk niet lijke manager of Sado Ronaldo zogenaamde manager. Je bent manager van Sado natuurlijk dan vind je niemand anders erop lijken is wel logisch toch:D

 20. zkrr logisch.. Die mannetje denkt hij is echte manager ofso:) Hij krijgt niet eens geld ervoor gaat hij als manager rondhangen pff

 21. Wat wordt er gepraattt
  ik zeg alleen dOnt hate..
  betaald ofniet..
  weetje dat
  weet je wat wij doen nee ..
  dus k zou maar niet praten..
  helaas t is een FEIT dat hij NIET op RONALDO lijkt..
  heb k gelijk of gelijk

 22. Ik haat niet eenss.. wie zegt dat ik haat. jij weet toch ook niet wat wij doen dus wat praat jij dan?
  Je vind natuurlijk Sado meer lijken omdat je zijn manager bent. Misschien is dat ook zo dat Sado meer lijkt. dat kan maar je hoeft niet gelijk te zeggen van ja Buro lijkt niet eens dit dat anders zou hij toch niet hier terecht komen ofwel soms? Die man zegt zelf (neusje van de zalm) en als hij niet vond dat hij lijkt zou hij ons WEIGERENN!! en het is geen feit dat buro niet lijkt. Hij hoort wel vaker dat hij op Ronaldo lijkt maar hier wordt ie alleen maar gehaat door jongens dus okee…

 23. k wil niet echt veel praten met jou..
  de siteeigenaar zegt t zelf..
  so think!?

  You must know the truth
  en nog iets manager?:S
  ben jij soortvan zijn manager..
  geloof me maar ik ken buro ook
  en denk is na.. k weet wat jullie doen en dat is geen ene fuck..
  en trouwens Buro zet zn nickname als ROnaldo tuurlijk gaan dames slijmen en zeggen dat hij erop lijkt. duuuh!..

  nothing to say!
  Everyone knows The truth!
  ofcourse:)

  srry voor de brutale tekstje hierboven..
  t moest wel ff deruit..

  ROCKET RONALDOOO!

 24. ”lijkt volgens Emre erg op Ronaldo en verdient daarom een plekje op Doordebenen.nl.”

  uit de tekst..

  de site beschrijft t zelf dat jij vind dat hij dr op lijkt Noob..
  wtf:S hij lijkt er echt niet op
  En ik ben een MEISJE

 25. Manager of Sado. Je hoeft ook niet met mij te praten:) dat is een. Ten tweede hij wordt niet alleen maar op msn vergeleken met Ronaldo maar ook in het echt. Je weet er niks van zomaar praat je zo vriend.

 26. Die meisje hierboven Sanrdafeyenoord doet alsof hij meisje is:D terwijl hij gewoon fucking een JONGEN is. Waar zie je dat aan?? Dat zie je aan hoe die jongen de naam van het meisje typt. SANRDA volgens mij bedoelt hij SANDRA:)
  kk voorschut. Leer eerst hoe je een meisjesnaam typt dan pas hier komen praten jongen. Ik weet heus wel dat je een jongen bent;)

 27. En mensen die hier bullshit komen praten kennen mij heel goed. Het zijn geen ANONIEM mensen. Ik ken hun ook.. ze hebben gewoon geen ballen om hun eigen NAAM te typen alleen maar anoniem. Maar dat maak nie uit. Iedereen mag mij haten:D Ik geef geen een fuck aan jullie kk schijt aan jullie bradaa

 28. Zo snel reactie geven hee?? Je bent zkr telkens de zelfde jongen die hier komt typen. Heb je niks beters te doen ofso?? Alleen maar hier komen praten en haten

 29. Waaaaaaaaaaaat..!
  hoe durf jij mij een jongen te noemen?
  ik ben een volwassenen oud dame
  ik ben 29 jaar heb je daar wat tegen te zeggen?
  hopelijk niet want ik wil jullie comments nu niet laten weghalen omdat ik me beledigd voel.
  ik heb daaar recht op
  en Sorry jongens als laatste keer zeg ik het toch
  hij lijkt niet op Ronaldo.. allemaal puberdromen

 30. wallah hand op koran je lijkt niet op cr7 kk lelijkerd ga levesoeke gatie zijn wenkbrauwen epileren kk ga cr7 de kont aflikken ofsoo LOSSEEERRRRR

 31. ai hij is nu echt stoer dat hij hier op deze site is gekome GET A LIFE .
  jehebt 1 lange leve voor je wat ga je je als Ronaldo beklede enzo.
  kijk ik haat je niet ik geef je raad, brada ik heb die andere boy ook gezien die boy kan nog toekomst krijge als Lookalike denk ik maar jij,jij moet je bezighouden met iets anders brada doe rustig oke je denkt dat je lijkt oke kanwel iedereen droomt wel is iets kijk zo iets wil ik echt niet meer zien tenzij je echt lijkt. het is niet passend voor ons (turken) kijk hoe iedereen scheld ect. maar oke het is je vriend je komt wel voor hem op, maar sorry hij lijkt echt niet op Cristiano Ronaldo

  Greetzz CecEnoGlu 42

 32. Brada oke jullie komen op voor jullie vriend ik vind het goed maar brada je lijkt echt niet op hem dat is toch wel duidelijk na al die commmentjes.
  ikzelf vind het niet passend voor onze jeugd zo een lookalike tories enzo:S maar brada die andere boy kan nog een toekomst mee krijge die sado ofso iedereen kent hem van Nederland bijna, maar jij ga door met je school enzovoorts doe geen gekke dingen nu je al begonnen bent je hebt een tantoe lange leven voor je brada.
  adios CeCenoGlu42

 33. die loser is zelf zeker lelijk. Mensen die Buro lelijk noemen zijn vet jaloers op hem, want hij is een mooie jongen. Hij klaart veel chimeids en jullie alleen maar haten en verder niks kk zielige mensen:D jullie hebbe niet eens een chikie man kome jullie hier praten.. . Eey jongen LOSER dat je bent ga je konthaare schere ofso:D of ik slacht jou dat kan ook

 34. Rotterdam 5300. Je kent Buro niet eens goed volgens mij. Heb je zijn hyves gezien?? Hij heeft zelfs meer vrienden dan die Sado. Heel Nederland kent hem ook. Hij hoeft ook niet op Ronaldo te lijken. Mensen moeten eigenlijk hun zelf blijven maarjahh. Wat jij zegt klopt ook niet brada… Hij weet zelf wel wat hij doet. Je hoeft hem geen tips te geven van ga door met school enzo. Dat beslist hij zelf understand?

 35. Hallooo?
  niemand zegt hier dat hij misschien niet lelijk is
  we praten hier over een onderwerp ‘LOOKALIKE”
  wel is gehoord brada doe nie zielig ik ken Buro ook
  maar het gaat om Lookalike misschien is hij player ofzo dat vind ik ook dom eigelijk maar hij LIJKT NIET OP RONALDOOOOO zuhahah,,
  boooy hij is geen lookalike niet weer oke? OKE BRADAA

  CeCenoGlu42 Spangen

 36. Wat zei je nouuu?? meer vrienden dan sado..
  geloof me meneerAnoniem daar heb je ongelijk in en ik kan het bewijzen 1400 contactpersonen per Msn.. wat vind je daarvan?
  Hyves boeit me niet eens denkje nou ik heb niks gezien ofzo van hem ofcourse wel. k moet tog onderzoeke k moet eerst alles wete voordat ik aan de slag ga k zie tog andere boys enzo?
  maarja k lees al genoeg hierzo niet dat ik haat

  zoals die 5300 zei t gaat om Lookalike neit vrienden , dat hij player is ofzo t gaat om Lookalike Cristie

 37. Dat vind jij dat hij op niet op hem lijkt. Niet iedereen vind dat toch?? Mensen moeten Buro zn hyves zienn.. alleen dat zeg ik. Dit is nikss. Deze site is kk skiree is niet eens een beroemde site. Je kan hier niet eens beroemd worden. Maar wrm lach je dan wat is hier zo grappig aan? heb ik iets geinigs gezegd?

 38. nee niet echt iets geinigs gezegd..
  maar waar we om praten jongen
  om Buro dat je probeert te vergelijken met Sado..
  kom op man..?

  Sado vs Buro
  jeweetzelf wie meer lijkt enzo ofno?

 39. Geloof me ik heb alle mogelijkheden om achter te komen hoe Buro is.. dat is geen probleem een puber die lol trapt..
  gwn jeugdige gevoelens oke 18 jaar 19 jaar misschien maar je gedraagd je klein.
  maarja k weet al genoeg no discussie aub?

 40. Manager of SadoRonaldo. Mijn manager had niet tege jou van wrm lach je dat zei hij tege die andere boy;) Kijk ik ken Sado ook heel goed. Hij is mijn mattie. Hij lijkt meer dan mij dat zeg ik eerlijk. Mensen vinden mij niet erop lijken oke dat hoor ik vaak hier op deze site. Maar niet overal!! en je hebt me msn enzo niet eens gezien dus, maar van waar ken je me dan ?

 41. boy je denkt dat k 1 of andere vriend ben he? net als die zogenaamde manager van jou doe niet leip..
  ik ben iemand die je niet kan voorstellen laat ik het zo zeggen..
  ik heb andere dingen te doen
  ik meot nog veel mailtjes checken die deze week binnen zijn gekomen..

  jij kent sado toch denk ik dan? vraag me maar aan hem en denk maar is na wat een ECHTE manager is . en trouwens lees die tekst van Sado ronaldo daar lees je dat ik de manager ben..
  opleiding volgen he sjonniee dan moet je pas praten met je manager;)

 42. Kijk wat ik zeg tegen jou, kijk wat jij eruit haalt. Je praat opeens over een andere onderwerp over je mailtjes so what? wat heb ik daaraan. Ik probeer hier rustig met jou te praten kijk hoe jij doet. You know what respect is? yes, do you?? Ik zou het heel prettig vinden dat je wat aardiger doet:) maar ik heb ook andere dingen te doen hoor alsof jij de enige bent hierzo. Maar is goed check je mailtjes hou jij je bezig maar met je leuke mailtjes MANAGERR OF SADOO:D Ciaooo…

 43. bedankt jongenman
  ik vind je echt kinderachtig doen man.
  1 op de 3 mensen geven omje hierzo omdat ze van je houden oke?
  de andere zeggen de waarheid.
  laat je vriende de echte waarheid zeggen dan zou je echt wel stil worden..
  sorry ik wil niet meer praten wordt moe van jou man:S
  kom op zeg doe niet kinderachtig Feit is Feit.
  mening is mening ( dus k bedoel dat Sado meer dan jou lijkt ) dat accepteerde jij ook een tijdje terug.. nog in je koppie die dagen?

 44. Dat accepteer ik ook. Hij lijkt ook meer dan mij. dat heb ik net ook gezegd. Heb je niet gelezen??
  Maar ik wordt er ook een beetje moe van jou, ik probeer hier wat uit te leggen maar je snapt het niet, of je wilt het niet snappen. Kijk mensen die mij niet kennen vinden wel dat ik op Ronaldo lijk dat zijn er ook niet 1 van de 3 wat jij net zegt. Dat zijn ook geen vrienden whatever, onbekende mensen gewoon. Maar ik zeg Sado lijkt meer dat lees je wel toch ofniet. Ik geef hier respect voor Sado maar ik krijg niks terug. Ik krijg alleen maar gezeik van ja je lijkt niet, je bent kinderachtig? Wrm doe ik kinderachtig dan? Zeg ik iets kinderachtigs ofso nee toch? dat snap ik niet. Ik doe helemaal niet kinderachtig ben 19 jaar ik weet wat ik doe. Ik hoef geen tips of slimme opmerkingen te krijgen van mensen. Do you understand?

 45. veel sterkte burotje

  Let maar is op jongentje

  Justin Fashanu had zelfmoord gepleegd omdat hij beschouwd werd als een homo, zelf was hij dat ookwel.

  je bent toch wel een beetje jong je gaat nog veranderen dacht ik dan bij mezelf.
  je neus lijkt wel op ronaldo alleen dat wel

  respect voor je dat je komt opdagen maar ik misgun je niet denk niet verkeerd die gozer sado heeft t wel in de genen GEK!

 46. Oke dit gaat te ver!
  Mensen waarom haten jullie Buro zo??
  Heeft hij wat verkeerds gedaan, nee!
  Jullie hebben gewoon niks te doen, daarom gaan jullie mensen haten!
  Als je een echte man zou zijn, zou je dit allemaal recht voor zijn gezicht zeggen. Maar geen een jongen die hem haat durft dat volgens mij alleen op deze site! Dat kan iedereen> typen is niet moeilijk! Jullie hebben echt geen leven. Gooi je zelf uit het raam ofso man. En laat die jonge(Buro) met rust. Hij weet wel wat hij moet doen hoor> sommige mensen doen hier alsof ze de King zijn ofso!
  Sorry hoor maar dat zijn jullie niet. En waarom gaan jullie anoniem haten ? Durf je je eigen naam er niet boven te zetten ofso! Adam olsaydiniz isminizi yazardiniz!
  Once adam olun en ga daarna praten!
  Buro luister niet naar die anoniem sukkels hierboven. Je bent gewoon The Mooiboy en daar kan niemand tegen. laat ze maar lekker haten. Hadi doeidoei Dikke kus Zeyno> you’re little sister:P:P

 47. whééééééééééé, jij hebt wel veeeeel haterss,kiskananlar catlasin mann , maar ik ben zekeeer geen hater vn jouw maar wie weet , misschien heb je later wel veel fans:dveel
  succes liefje zou ik zeggen , <3

 48. Wrm haten jullie hem eigenlijk, 1 ding:
  HIJ LIJKT NIET OP RONALDO.
  omdat hij niet erop lijkt hoefen jullie hem niet te haten, jullie moeten hem wel respecteren 😉

 49. AHWHAHAHAHAHAH dit is gewoon een grap jongens….

  mijn linkerbal lijkt nog op meer op ronaldo dan deze zehmerr hahaha kk laauw

 50. Ik weet niet wat haterss seggen maar burak abi lijkt zwaar op ronaldoo. dus haterss jullie vinden hem gwn mooi maar jullie kunnen het niet te zeggen;) laterzz buroo 🙂 je lijkt op wie je wilt.:D

 51. Haha. Je ziet zo dat iedereen jaloers is.
  Zal ik wat eens vertellen? Meeste meisjes vinden het juist leuker als jongens zich epileren, gay of niet gay. Mijn broer doet het ook, EN DAN?
  Ziet er beter uit dan doorlopende-bert-wenkbrauwen.
  Ga kritischeren over je eigen, dat Buro nou mooi en lekker en aardig te gelijk is.
  Hoef je hem niet te gaan haten. Wees maar niet ongerust, hij pakt niet alle meisjes af uit Nederland, er bestaan nog genoeg.
  Ga iemand eerst beter leren kennen & dan oordelen.
  Gaat niet op uiterlijk, om innerlijk.
  Buro is niet alleen lekker, maar ook super lief.
  & als jullie hem haten,
  waarom ZOVEEL moeite om een comment achter te laten?
  Blijkbaar interesseerd hij wel veel voor jullie, of is het de jaloersie wat het is?
  Haha fuck haters.

 52. hij is gewoon kanker homo, waarom zou ik haten haha het is gewoon een feit dat ie zwaar GAY is klaar ! en hij een MOOIBOY? je bedoelt mister GAY NUMERO UNO! hahaha wannabe ronaldo zoek een leven flikkertje 😀

 53. en nee ben niet jaloers, hahaha zou never nooit willen om op ronaldo te lijken of op die burak of hoe die homo ook heet hahaha, gewoon super faget. ik haat niet ik ben niet jaloers ik geef gewoon me mening, hij lijkt er niet op , en hij wilt er op lijken doet alles om op hem te lijken, die jongen zit in een zwaare identiteitscrisis hahahahahaha trieste jongentjes

 54. wahahahah ik zeg eerlijk jij lijkt helemaal niet op ronaldo en jou haren leken op ronaldo ze haren maar nu helemaal niet je heb zeker dikker hoofd en jou gezicht lijkt er helemaal niet op jou haren vallen op

  wallah wees je zelf niet denken dat je hem bent want er is al 1 iemand die meer op hem lijkt (sado)

 55. Ayse ga eerst fatsoenlijk Nederlands leren en dan komen praten met je
  kritischeren en jaloersie
  hoezo zouden we jaloers zijn op een lul ?
  en wenkbrauwen epileren zijn gewoon homo praktijken sorry ?
  blijkbaar is hij niet tevreden over zichzelf en epileert hij haha

 56. fuck you man je lijkt niet eens op homo wenkbrouw epileren wtf denk je dn dn je op ronaldo lijkt met je dikke kop je denkt zelf dat je ronaldo bent ook al epileer je je wenbrouwen niet tog lijk je niet op hem kk zieligggg

 57. ee man aa kankerhaterzz wast gebeuurd met jullie amq:s.
  lekker als die we wenkbrauwen epileerd.
  isdat jullie probleeem?
  Neee toch ewa laat hem dan.
  klaar hij is lekkerding .
  jj lijkt zkk wete wel op christian Ronaldo :)(K)

 58. Haha? kijk hij heeft een dikke neus
  dikke Kaken is dik epileert zijn Wenkbrauw
  Omg wees blij dat je nog een UIterlijk hebt kijk is naar de andere Zoals Handicapen?? wannabe c.ronaldo Noob gay Loser

 59. is gwn zieliggg vindje hem een lekkerding volgens mij ben je turk jullie turken zijn zoo valle op homos met een dikke kop en lelijke smaak hoofdoek maskerss

 60. ewa brooerrr deze foto moet stoppen AHAUWHAW denkje je lykt op cr AHAHA hebje niet in de spiegel gekeken fso ga je hanekam eens knippe mang met die dikke kontwange van jou en dikke tepels AHAHAHAA arm kind.

 61. sgo jullie allemaal .. wat een sakkats !
  verdedigen enzo..

  eerlijk is eerlijk hij heeft wel wat van ronaldo >>> namelijk zijn trainingspak.. maar verder hahaha
  ieder zijn eigen ding… maar aub wie hou je voor de gek.. je hebt meer weg van erdogan

 62. ik vind hem niet op CR lijken.
  Vind sado veel meer lijken… Maar ik kan snappen dat mensen cr in hem zien.
  Achja, iedereen zo zijn eigen mening toch…?
  X

 63. En als hij zijn wenkbrauwen epileert, betekent niet gelijk dat hij homo is.
  Ik ken zoveel jongens die dat doen, maar zijn die meteen homo? NEE ;d

 64. ahahaha hij lijkt echt niet op hoor ?

  Deze man heb bolle wangen wtf?

  oke alleen zijn kapsel is zelfde? maar tegenwoordig elke kapper kan dat! DUS! 🙂

 65. Ahah mensen haten mij kk erg, maar dat maak niet uit:D
  ik ga me niveau niet verlagen weetje, stik maar dood;)
  LOVE MY HATERS(L)

 66. PARKWEG BITCHESSSS!! Niet focken met Schiedam en ook niet met Buro, anders neuken wij jullie moederss!!!
  010 Motherfuckerrrsss!!

 67. soow zijn jullie jaloers op hem dat jullie er niet zo uit zien ofs

  drm moeten jullie haten hea

  kijk eerst naar jezelf alsof jullie alles zijn 😉

 68. burak annen guzelmi?
  lijkt ze ook op beyonce ofzo yani benziyorsa bana bi alo cek hahahah
  hemen benim sahin k yarrami gosteririm ona hhihihihihi:$
  senin annenin amina bomba koycam en dan naar bergen sturen als ze gaan vechten met pkk
  daarna op knopje drukken bammmmmmm amcini patladi hahahahhaha cocksuckahhhhh!
  xxxxxxxxTIELLLLLLLLL

 69. waarom proberen jullie allemaal op hem te lijken of als hem te zijn ?
  doe geen moeite want er maar 1 cr op de hele wereld
  en jullie zullen nooit zoals hem zijn
  als hij weet welke sukkels op hem willen lijken vergaat zijn wereld !

  je kan misschien fan zijn, maar dit is echt overdreven..

 70. tfoe ff serieus, laat hem met rust ofzo amq allemaal gek.
  lekker endan als hij niet op c.ronaldo lijkt?
  tenminste hij PROBEERT het, maar jullie LUKT het niet eends.
  faka dan lekker dan als die sado op c.ronaldo lijkt?
  gewoon niks te doen dat je komt uitschelde:)

 71. Zijn gezicht lijkt er niet op en zen lengte is te klein maar zijn kapsel is gruwelijk en die lijkt percies op die van ronaldo.

 72. EWaaaaaa ronaldo is kkr beesstt je vader is gay #halamadrid #forzaronaldo bek houwe of anders krijg je geen respect op hyves.. volg me op twitter @joey_0570 als je van real madrid houwt maar nu gha k weer de balle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here