Cristiano Ronaldo lookalike

6
466

Lookalike van Cristiano Ronaldo We hebben een primeur!!! In April in de meisjesblad YES, maar vandaag al op Doordebenen.nl!! Het is de nummer 1 lookalike van Cristiano Ronaldo. Mohammed is zijn naam en is afkomstig uit Enschede. Hij lijkt zo op CR9 dat meisjesmagazine YES hem gevraagd heeft te poseren voor hun aprilnummer. En wij hebben nu al de hand weten te leggen op de beelden. In een tochtige garage kwam M. in een lange regenjas naar ons toe met een enveloppe waarin deze kleinoden zaten. Deze, deze , deze en deze leken natuurlijk al enorm op het Portugese wonderkind. Maar door de erkenning van zowel de YES als van Doordebenen mag Mohammed zich met recht de meest gelijkende Cristiano Ronaldo van Nederland noemen.
UPDATE Op dringend verzoek van de YES magazine, zijn de foto’s van Mohammed Ronaldo tot begin april van de site verwijderd. Jullie snappen natuurlijk ook wel dat we geen ruzie willen met deze dames.

Als jij vrienden hebt die op een bekende voetballer lijken, mail dan zijn (of haar) foto naar
anton[at] doordebenen[punt]nl.

Alle lookalikes bevinden zich hier.

6 REACTIES

  1. Leuk dat iedereen nu al getriggerd wordt door deze look-alike die met foto in Yes zal verschijnen.
    Yes is overigens het weekblad voor twintigers: vrouwen 20-28 jaar. Lief als je ze meisjes noemt, maar zijn ze meestal niet van gediend.

  2. WTF!!! gast schaamt gij u ni fssoo?? gij bent mss even oud als ronaldo en gij wilt er op lijken oke jongnes van 15-16 fso maar iemand die ms even oud is als ronaldo is hoopeloos!!! wannebee ronaldo je lijkt er niet op je wilt er op lijken maaar er is maar 1 ronaldo in de wereld en dat ben jij niet lelijke turk sgrok!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here