Ajax in de tweederangs League

0
179

frank de boer
Gesponsord stukkie
Ajax gaat na de winterstop, naast Eredivisie voetbal, door met Europees voetbal. Nadat de Amsterdammers in de Champions League werden uitgeschakeld door o.a. rampzalige nederlagen tegen Real Madrid, gaat het team van Frank de Boer door voor de Europese tweederangs titel.

Maar tot het zover is wordt er volop getraind. En niet in Nederland waar het momenteel veel te koud is voor de Hollanders, maar in Brazilië. Het land dat Frank de Boer ziet als de favoriet voor de winst tijdens het WK voetbal in 2014.

Het jonge Ajax team traint zich suf op het strand van Rio de Janeiro om straks in de Europa League goed voor de dag te komen. En dat is nodig ook, want Ajax treft in de knock out fase Steaua Boekarest. Weten ze op 14 februari in de Amsterdam ArenA en op 21 februari in Boekarest de Roemenen uit te schakelen dan wacht Chelsea, de huidig Champions League kampioen, op de Amsterdammers.

Chelsea werd al in de eerste ronde van de Champions League uitgeschakeld en voetbalt na de winterstop door in de Europa League. Daar treffen ze als eerste Sparta Praag en dat gaat de Engelse club best redden.

Ajax is dus hard aan het werk om in de Europa League de Roemeense koploper in de competitie de baas te kunnen. Winnaar van de Europa League in 2012, Atletico Madrid, zal in de zestiende finales Rubin Kazan moeten verslaan om nog aanspraak te kunnen blijven maken op de titel.

Geschreven door Maddie. Schrijfster voor www.Bet.nl. De website met het laatste sportnieuws. Ook voor Europa League Nieuws bent u bij ons op het juiste adres.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here